Българската песен на "Евровизия"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Денислава Димитрова и Мартин Стоянов ще представят България на детската Евровизия с песента "Гласът на любовта". Те заминават за Париж в неделя. Финалът е на 19 декември във френската столица. За подготовката и емоциите преди финала в студиото са Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, и Геновева Христова директор на "Лигна Студиос".

"Много се радваме, че ще ходим в Париж. Много се пазим да не настинем. Емоциите са много вълнуващи", сподели Мартин Стоянов в студиото на "Денят започва".

"Изпитваме голямо вълнение. Дори и да сбъркаме ние взаимно се подкрепяме, което ще бъде за нас от голяма полза", допълни Денислава Димитрова.

"Предстоят много репетиции. Важно е да се чувстваме максимално спокойни. Аз съм изключително горда с тях", каза Геновева Христова. "Да се опитаме да сме спокойни на сцената, защото имаме три минути, в които да докоснем сърцата на много хора, които да гласуват. Гласуването е онлайн и България може да гласува от България за България. Гласуването е безплатно", напомни Христова.

Геновева Христова сподели още, че Мартин и Денислав са обигран дует. Тя е убедена, че те ще надскочат себе си когато излязат на сцената. 

Мартин Стоянов изрази благодарност за подкрепата, която получават. "Нямаме методи да преодоляваме вълнението.  Когато излезем на сцената пеем с цялото си сърце и душа", разкри още той.

Денислава допълни, че сценична треска винаги има, но се опитват да я преодолеят.

 

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад